Salutare! Bine ați venit!

Primul meu post! Ha! În sfârșit!

După ani și ani, literalmente! ANI. Uraaa!!!

Ieri am fost la Crafts Club si am făcut un pom de Crăciun din pânză. Bun de făcut cadou! Mai am material pentru făcut încă doi din două „fat quarters” adică aproximativ 50x50cm. Se numește „Yo-Yo Tree”.

YOYO Christmas tree

Am tăiat 13 cercuri plecând de la 2″, din jumătate în jumătate de inch până am ajuns la 8″. Se pune în mijloc câte un cerc de diametru mai mic, din pâslă sau ceva similar, care să fie groasă și pufoasă. Se coase pe margine și se trage ața ca să se strângă și să se ridice marginile cercului din interior, ca să se umfle. Vezi primul cerc. Nu știu cum să explic foarte bine pentru că nu cunosc termenii: cusutul, trasul la mașina de cusut, croitoria nu sunt ceva la care să mă pricep. Am tras la mașină prima dată acum vreo 2-3 luni. Singura dată!

Vă găndiți ce culori vreți să aveți și în ce ordine. Eu le-am vrut alternat. Dacă vreți, ca sugestie, să tăiați cercurile direct din 3 culori diferite (asta dacă aveți 3 culori diferite de material) ca să nu vă încurcați când le tăiați. De verificare le puneți unele peste altele să vedeți dacă e corect. Eu le-am avut de toate culorile, dar am fost atentă să le separ de la început așa ca mi-a fost ușor să le tai corect. Alții s-au încurcat.

Asta este prima încercare. După care mi-am dat seama că sunt prea plate și am tras mai mult de ață să se ridice marginile.
Am făcut o găurică mică cu foarfecă și am început să le pun în ordine descrescătoare, pe bagheta de lemn. Bagheta este înfiptă într-o bucată de lut.
Gata!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *