Informatii

Timp necesar:20 minute

Rulada cu nuca de cocos

Ingrediente

Foaie

400 g biscuti
200 ml lapte
5 linguri zahar
5 linguri cacao

Crema

1 pachet margarina (temperatura camerei)
100 g nuca de cocos
5 linguri zahar pudra
1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

1
Se pune laptele pe foc cu zaharul si cacaoa sa se dizolve, dupa care se lasa sa se raceasca. Puteti sa puneti mai putin lapte si dupa ce s-au dizolvat sa puneti lapte rece. Sosul trebuie sa fie caldut. Se dau biscuitii prin masina de biscuti sau se faramiteaza cu facaletul.
Foaia intinsa cu crema
2
Se toarna din sirop peste biscuti. Puneti putin cate putin pana se face o „coca” buna de intins. Niciodata n-o sa puneti aceiasi cantitate de lapte daca o sa folositi tipuri diferite de biscuiti.
3
Se imparte aluatul in doua parti egale. Pe o punga, sau folie de plastic se intinde coca. Se poate intinde cu mana sau puteti pune peste aluat o alta folie de plastic si sa o intindeti cu facaletul. Daca nu folositi folie aluatul se va lipi de facalet (sucitor).
4
Intr-un castron se freaca margarina, zaharul si nuca de cocos pana se omogenizeaza.
Asa se ruleaza
5
Se imparte crema in doua si se intinde uniform peste cele doua foi de biscuiti intinse. Se ruleaza avand grija sa nu prindeti folia inauntru. Se tine la frigider o noapte sa se intareasca. Se taie a 2-a zi.

Sugestii

Se poate pune si banana intreaga. Puneti banana decojita de-a lungul marginii – de unde incepeti sa rulati. Astfel o sa obtineti feliile de rulada cu banana in mijloc.


Romana (fara diacritice)  ·  Romana (cu diacritice)

Copyright ©2004–2020 vulpeabucatar.com

vulpeabucatar.com