Rulada cu nuca de cocos

Informatii

Timp necesar: 20 minute

Ingrediente

Foaie

400 g biscuti
200 ml lapte
5 linguri zahar
5 linguri cacao

Crema

1 pachet margarina (temperatura camerei)
100 g nuca de cocos
5 linguri zahar pudra
1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

1. Se pune laptele pe foc cu zaharul si cacaoa sa se dizolve, dupa care se lasa sa se raceasca. Puteti sa puneti mai putin lapte si dupa ce s-au dizolvat sa puneti lapte rece. Sosul trebuie sa fie caldut. Se dau biscuitii prin masina de biscuti sau se faramiteaza cu facaletul.
2. Se toarna din sirop peste biscuti. Puneti putin cate putin pana se face o „coca” buna de intins. Niciodata n-o sa puneti aceiasi cantitate de lapte daca o sa folositi tipuri diferite de biscuiti.
3. Se imparte aluatul in doua parti egale. Pe o punga, sau folie de plastic se intinde coca. Se poate intinde cu mana sau puteti pune peste aluat o alta folie de plastic si sa o intindeti cu facaletul. Daca nu folositi folie aluatul se va lipi de facalet (sucitor).
4. Intr-un castron se freaca margarina, zaharul si nuca de cocos pana se omogenizeaza.
5. Se imparte crema in doua si se intinde uniform peste cele doua foi de biscuiti intinse. Se ruleaza avand grija sa nu prindeti folia inauntru. Se tine la frigider o noapte sa se intareasca. Se taie a 2-a zi.

Sugestii

Se poate pune si banana intreaga. Puneti banana decojita de-a lungul marginii – de unde incepeti sa rulati. Astfel o sa obtineti feliile de rulada cu banana in mijloc.

Copyright ©2004, 2005 vulpeabucatar.com